fbpx

Qopla och Fortnox

Automatiskt bokföring, ja tack!

Med Qopla så kan du förenkla och reducera dina administrativa sysslor och fokusera på vad du brinner för. Vår integration med Fortnox ser till att bokföringen från dagens försäljning alltid kommer in vid dagens slut och är korrekt. Inga fler excelark, inga fler diffar och inga fler misstag.

Fortnox är ett digitalt bokföringsprogram som precis som Qopla är molnbaserad. Fördelarna är stora, bl.a. slipp sitta vid en specifik dator på kontoret, tillgänglig dygnet runt, vart du än befinner dig.

Skapa ett konto nu

Varför Qopla?

Bedriv smartare försäljning

E-handeln har ökat exponentiellt de senaste åren och tyvärr har inte många restauranger hunnit med i den utvecklingen. Med Qopla kan du snabbt och enkelt starta och bedriva försäljning via nätet mot vår låga kostnad på endast 0,3% transaktionsavgift. Vill du avlasta personalen och fokusera på matlagning och servering så har vi våra expresskassor som snabbt och smidigt sköter det åt dig. Med dessa expresskassor kommer er merförsäljning öka med uppåt 50%.

Alla verktyg för försäljning

Qopla erbjuder en rad produkter som ska hjälpa er som har restaurang att bedriva försäljning, både lokalt och digitalt. Vi har kassor i olika storlekar, orderskärmar, upphämtningskärmar, köksskärmar, expresskassor och online beställning. Varför sitta med olika leverantörer av de olika tjänsterna när Qopla har det mesta.

För restauratörer, av restauratörer

Qopla grundades av restauratörer för att de snabbt insåg att ingen leverantör kunde leverera de produkter som de krävde. Fokus låg på lättillgänglighet samt enkel att administrera och använda. Vårt mål är att alla ska ha tillgång till de bästa digitala verktygen till de lägsta priserna. En liten kvarterskrog ska ha möjligheten att ha samma kraftfulla verktyg som bara de stora kedjorna hade råd med förut.

 

Varför integrera med Fortnox?

Enkelt att komma igång

Med Fortnox kommer du snabbt igång med bokföringen och tillsammans med Qopla så blir bokföringen nästan ett minne blott.

Minimera fel & spara tid

Låt Fortnox och Qopla sköta bokföringen av dagsförsäljningen åt dig. Med vår automatiserade system så minimerar du felinmatade siffror samtidigt som du sparar tid och fokus.

Tillgängligt överallt

Fortnox är molnbaserat (precis som Qopla), vilket innebär att all bokföring lagras säkert uppe i molnet och tillåter dig att arbeta vart du än befinner dig