Qopla

Kassasystem

– En användarvänlig kassa med funktioner för framtiden!

Ett 100% molnbaserat system. Det betyder hög säkerhet och kompatibel på alla plattformer. Se din försäljningsstatistik och nyttiga rapporter live (inklusive delivery) oavsett var du är och vilken plattform du använder. Vi uppdaterar och adderar nya funktioner för anpassa kassan för framtiden. Allt för att du ska förstå din affär bättre och växa!

qopla-logos.png
KASSASYSTEM
Så här växer din restaurang!
Kompatibel kassa oavsett hårdvara

Kassasystemet är 100% molnbaserat, säkert och utvecklad för att inte ska begränsas av dyra hårdvaror. Du får tillgång till alla kassans funktioner snabbt och enkelt via molnet.

Kunskap och insikter får din affär att växa

Få live statistik oavsett om försäljningen sker i restaurangen eller via delivery partners. Vecko och månadsrapporter hjälper dig att förstå hur restaurangen behöver fokusera på.

I paketet ingår Onlinebeställningar

Med den här tjänsten kan ta emot beställningar direkt på din hemsida. Kunden väljer produkter från menyn, betalar direkt på din hemsida. Tryck för att läsa mer om Onlinebeställningar.

Har du frågor om Kassasystemet eller vill bli partner?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vill du vara en del av framtidens restauranger? Vi utvecklar våra tjänster och verktyg kontinuerligt för att din restaurang ska få den bästa möjligheten att växa.

Fylll i formuläret!

Vilket nummer når vi dig bäst på?
Vad heter din restaurang?