fbpx

Qopla

1. Sveriges bästa onlinebeställningar 2024

Onlinebeställningar

Smidigare rusningstider med en ökad snittnota

Låt gästerna beställa direkt på din hemsida

Gör det enklare för gäster och personal med Qoplas onlinebeställningar. Ta din restaurang till nästa nivå

  • Har du ingen hemsida så hjälper vi dig med det!
Online
+ 0

Restauranger

+ 0 M

Användare

Ta emot beställningar online idag istället för de stressiga telefonbeställningarna – Onlinebeställningar passar för alla restauranger, stora som små.

Ta din restaurang till nästa nivå!

Ökad Snittnota

Med Qoplas onlinebeställningar kan gästen i lugn och ro utforska hela din meny och se fler alternativ. Vilket leder till ökad merförsäljning som till exempel sides/dricka/dipper och även extra rätter.

Effektivare Personal

Peronalen slipper stressa över jobbiga telefonbeställningar. Vilket frigör mycket tid och energi. Effektivare personal leder till bättre service och en smidigare restaurang.

Automatisering av beställningar

Beställningarna kommer in direkt i systemet. Vilket minskar risken för missförstånd och fel som kan uppstå vid telefonbeställningar.

Så här börjar du

1. Kontakta Oss

Kontakta oss för att börja med onlinebeställningar idag. Du kommer få all information och svar på dina frågor.

2. Installation

Få padda och skrivare levererad till din restaurang samtidigt som vi skapar din beställningssida.

3. Klart

När paddan & skrivaren är uppsatt så är allting klart. njut av en högre snittnota, nöjdare gäster och personal.

Så här börjar du

1. Kontakta Oss

Kontakta oss för att börja med onlinebeställningar idag. Du kommer få all information och svar på dina frågor.

2. Installation

Få padda och skrivare levererad till din restaurang samtidigt som vi skapar din beställningssidan.

3. Klart

När paddan & skrivaren är uppsatt så är allting klart. njut av en högre snittnota, nöjdare gäster & personal.

Några av våra partners

Några av våra partners

Vanliga Frågor

Har du ingen hemsida så fixar vi en åt dig 🙂

Nej den fungerar som komplement till alla kassasystem

Ja, vi har support alla dagar i veckan

Nej vi har ingen bindningstid på onlinebeställningar

Qopla - Smidigare rusningstider, med en ökad snittnota

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Vilket nummer når vi dig bäst på?
Vad heter din restaurang?

Qoplas onlinebeställningstjänst erbjuder restauranger en smidig och effektiv lösning för att hantera beställningar direkt via deras hemsida. Med Qoplas onlinebeställningar kan restaurangerna integrera hela beställningsprocessen, från att kunderna ser menyn online till att de betalar, allt på ett och samma ställe. Denna tjänst gör restaurangen mer tillgänglig och användarvänlig, vilket kan leda till ökad försäljning och förbättrad kundnöjdhet (Qopla) (Qopla).

Fördelar med Qoplas Onlinebeställningar

  1. Tillgänglighet och Flexibilitet: Kunder kan beställa mat när som helst och var som helst, vilket eliminerar behovet av att fysiskt befinna sig på restaurangen. Detta ger en bättre beställningsupplevelse och gör att restaurangen kan nå ut till fler kunder (Qopla).

  2. Minskad Köbildning: Genom att använda beställningar kan restauranger minska köerna, vilket sparar tid för både personal och kunder. Detta gör att personalen kan fokusera mer på att laga och servera maten istället för att hantera beställningar manuellt (Qopla) (Qopla).

  3. Ökad Snittnota: Qoplas system möjliggör automatisk merförsäljning, där kunder kan erbjudas extra tillbehör som dipsåser, drycker och pålägg. Detta ökar genomsnittsvärdet på varje beställning och därmed restaurangens intäkter (Qopla) (Qopla).

  4. Minimerade Fel i Beställningar: Onlinebeställningar minimerar risken för fel i beställningarna eftersom kunderna själva matar in sina önskemål direkt i systemet. Detta leder till högre kundnöjdhet och färre missförstånd (Qopla) (Qopla).

Implementering och Kostnader

Qopla erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för att komma igång med onlinebeställningar. Om en restaurang saknar en hemsida, kan Qopla tillhandahålla en gratis hemsida som är integrerad med beställningssystemet. Dessutom ingår utrustning som en padda med inbyggd skrivare och QR-kort för att öka försäljningen. Kostnaderna för tjänsten är transparanta och inkluderar en startavgift samt månadskostnad och en låg provision på försäljningen (Qopla).

Kundnöjdhet och Statistik

Restauranger som använder Qoplas onlinebeställningar rapporterar positiva resultat med ökningar i försäljning och effektivitet. Exempelvis har vissa restauranger sett en försäljningsökning på upp till 20% tack vare den smidiga och användarvänliga lösningen (Qopla).

Sammanfattningsvis erbjuder Qoplas onlinebeställningar en omfattande lösning för restauranger som vill digitalisera och effektivisera sin beställningsprocess. Med förbättrad tillgänglighet, ökad försäljning och minimerade fel, blir restaurangerna bättre rustade att möta kundernas behov och öka sin lönsamhet (Qopla) (Qopla) (Qopla).

Vill du ha hjälp med Marknadsföring, kontakta sveriges snabbast växande marknadsföringsbyrå. Det är redan tillräckligt svårt att vara företagare, vi får ditt hårda arbete att synas. Se till att synas mest på rätt sätt. Professionella videos och reklamfilmer ska inte vara för dyrt. Syns Nu Media)