fbpx

Qopla

QOPLA ARTIKLAR

Kassasystem – En grundpelare för restaurangverksamheten

seo-express-

Alla restauranger behöver ett kassasystem för att kunna bedriva sin dagliga verksamhet. Det finns många olika alternativ där ute och vi på Qopla har utvecklat och optimerat vårt kassasystem tillsammans med över 900 erfarna restauranger. Vår kassa är flexibelt och ser över restaurangens behov.

Vad är ett kassasystem?

Ett kassasystem är något som varje restaurang behöver för att kunna registrera sina beställningar samt kunna ta emot betalningar från sina kunder. Kassasystemet kan även referas som POS-system (Point of Sales-System) på engelska men termerna kassasystem och POS har samma betydelse.

Hur fungerar ett kassasystem?

Kassasystemen kan vara formade på olika vis och beror på restaurangens behov och krav. Qoplas kassasystem inkluderar de grundläggande viktiga funktioner som försäljning, rapportering och analys verktyg.

Vilka fördelar finns med Qopla kassasystem?

  • Lätthanterad och flexibelt system
  • Mer kunskap om din restaurang
  • Inbyggd analysverktyg
  • Minskar manuella fel

På Qopla tycker vi att en kassa ska passa alla restauranger, oavsett storlek. Vårat kassasystem är smart, lätthanterad, flexibel och kan ge dig insikter och kunskaper om restaurangens försäljning och utveckling. Med rätt information förstårr du kunden och restaurangen bättre och kan därmed ta bättre och gynnsammare beslut för just din verksamhet.

Fler fördelar med Qopla kassasystem

En av de största fördelarna med att använda Qopla Kassasystem är dess förmåga att spara tid och pengar genom automatisering av försäljningsprocessen. Kassan hjälper till att minska manuella fel, eliminerar behovet av pappersarbete och ge dig en bättre överblick över verksamheten.

Sammanfattning

Ett kassasystem agerar som en viktig grundpelare för alla som verksammar inom restauranger. Ska du öppna en ny restaurang eller vill uppdatera ditt gamla kassasystem så kan du alltid höra av dig personalen på Qopla. Vi hjläper att hitta rätta lösningar för just din verksamhet. Fyll i formuläret så återkommer vi och om du föredrar kontakt över telefon så når du oss på 08-40 908 630.

Bli en partner idag!

Vill du vara en del av den digitala resan? Vi utvecklar våra verktyg kontinuerligt för att din restaurang ska få den bästa möjligheten att växa.

Bli en partner!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vilket nummer når vi dig bäst på?
Vad heter din restaurang?