Qopla

QOPLA ARTIKLAR

Vad är en expresskassa och hur fungerar det?

seo-express-

Om du driver en restaurang och vill ge dina kunder den smidigaste beställningsupplevlesen då är Expresskassan något för dig och din restaurangverksamhet.

Vad är en expresskassa?

Expresskassa är ett teknisk lösning för restauranger som skapar en bättre helhets upplevelse både för restaurangens personal och kunden. Genom att implementera expresskassa så effektiviserar du både beställning och betalningsprocessen, minskar väntetiderna och därmed sparar tid för andra sysslor på din restaurang.

Hur fungerar en Expresskassa?

Expresskassan fungerar som så. Restaurangen har digitala skärmar inne på restaurangen där kunden själv bläddrar i menyn, välja sina produkter och betalar direkt i Expresskassan.

När betalningen gjorts tar köket emot beställningen och tillagar maten. När maten är färdig och serverad så meddelas kunden som får en nytillagad, fräsch matbeställning serverad, snabbt och enkelt!

Fördelar med Expresskassa

  • Minska väntetider
  • Kunden slipper kö
  • Hantera fler matbeställningar
  • Ökade intäkter

Det finns många fördelar med att implementera expresskassa i din restaurang. Först och främst kan det hjälpa dig att minska väntetiden för dina kunder. Genom att låta dem beställa och betala i förväg, kan du eliminera behovet av att vänta i kö eller vänta på att deras mat tillagas. Detta kan vara fördelaktigt under rusher som luncher och middagar när din restaurang är fylld med hungriga kunder.

Fler fördelar

En annan fördel med ett expresskasa är att det kan förbättra den övergripande kundupplevelsen och ökade intäkter. Genom att minska väntetider och effektivisera betalningsprocessen kan du göra din restaurang mer attraktiv för dina kunder.  Detta hjälper dig att bygga lojalitet och öka antalet beställningar då du kan hantera fler beställningar än vanligtvis och snabbare!

Sammanfattning

Expresskassan är ett värdefullt tillägg till alla restauranger som vill minska väntetider, öka antalet beställningar och förbättra kundupplevelsen. Vi på Qopla har tillsammans med restauranger utvecklat en lätt hanterad Expresskassa som är anpassad tilla alla restauranger. Med Qopla Expresskassa kan du hålla dig konkurrenskraftig i en snabbt tempo bransch och möta kraven från dagens stressade kunder.

Är du intresserad av en Expresskassa eller vill komma i kontakt med någon hos oss på Qopla? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi annars kan du alltid nå oss på 

Bli en partner idag!

Vill du vara en del av den digitala resan? Vi utvecklar våra verktyg kontinuerligt för att din restaurang ska få den bästa möjligheten att växa.

Bli en partner!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vilket nummer når vi dig bäst på?
Vad heter din restaurang?