fbpx

Qopla

QOPLA ARTIKLAR

Digitalt kassasystem – Slipp pappersarbete och spara på miljön

Digitala kassasystem eller POS-system (Point of Sales) med fler funktioner blir alltmer populära inte bara inom restauranger men även andra branscher över hela världen. Utöver grundfunktioner som betalningar, lagerhantering och analysverktyg så är det viktigt för oss på Qopla att våra kassasystem är lätthanterade för personalen samt flexibla för restaurangens behov.

Men visste du att Qopla kassasystem också kan hjälpa miljön genom att minska använding av papper?

Vad är ett digitalt kassasystem?

Traditionellt har företag förlitat sig på papper för rapportering, lagerhantering, statistik och försäljning. Detta resulterar i betydligt mer pappersanvändning i en verksamhet vilket i sin tur öka till kostnader. Ett digitalt kassasystem gör allt det helt digitalt, utan använding av papper. Med uppgången av digitala kassasystem kan företag med hjälp av Qopla minimera användingen av papper, bli effektivare och ändå hålla kostnaden nere.

Hur fungerar ett digitalt kassasystem?

Digitala kassasystem är anpassade och kan snabbt utvecklas efter trender, krav och behov inom restaurangbranschen. Allting är samlat på ett och samma system. Det gör det möjligt för företag att bli papperslösa genom att generera elektroniska kvitton, fakturor, analyser och försäljningsstatistik. Detta innebär att allt tidigare nämn registreras digitalt och eliminera behovet av papper.

Vad är fördelar med ett digitalt kassasystem som Qopla?

Förutom att minska pappersavfall erbjuder digitala kassasystem också andra miljöfördelar. Till exempel kan de hjälpa till att minska energiförbrukningen genom att eliminera behovet av utskrifter och genom att använda molnbaserad lagring minskar det även behovet av det fysisk lagringsutrymmet.

Fler fördelar med Qopla digitala kassasystem?

Genom att implementera ett digitalt kassasystem kan du som restaurang:

  • Spara tid
  • Spara pengar
  • Minska använing av papper
  • Ta bättre beslut om din verksamhet

Spara pengar och resurser samtidigt som de bidrar till en bättre miljö. Med nyttiga funktioner som realtidsrapportering och analys kan dessa system hjälpa ditt företag att optimera verksamheten och fatta gynsammare beslut om din affär.

Fler fördelar med Qopla kassasystem

En av de största fördelarna med att använda Qopla Kassasystem är dess förmåga att spara tid och pengar genom automatisering av försäljningsprocessen. Kassan hjälper till att minska manuella fel, eliminerar behovet av pappersarbete och ge dig en bättre överblick över verksamheten.

Sammanfattning

Digitala kassasystem är en självklart del av framtiden. Här på Qopla ser vi till att ständigt uppdatera våra funktioner och verktyg tillsammans med över 900 restauranger. Med Qopla Kassasystem håller du dig relevant, konkurrenskraftig och redo att möta dagens kunder.

Är du intresserad av Qopla Kassasystem eller vill komma i kontakt med någon hos oss på Qopla för att veta mer? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi annars kan du alltid nå oss på 08-40 908 630.

Bli en partner idag!

Vill du vara en del av den digitala resan? Vi utvecklar våra verktyg kontinuerligt för att din restaurang ska få den bästa möjligheten att växa.

Bli en partner!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vilket nummer når vi dig bäst på?
What is the name of your restaurant?