Qopla

QOPLA ARTIKLAR

Öka lönsamhet med Qoplas integrationer

Hur Qopla kassasystem kan hjälpa dig att växa din fast food- eller restaurangverksamhet

Om du driver en fast food- eller restaurangverksamhet vet du hur viktigt det är att ha ett effektivt och smidigt kassasystem. Du vill kunna ta emot beställningar, betalningar och leveranser på ett enkelt sätt, samtidigt som du har koll på din personal, din försäljning och din lönsamhet. Men hur hittar du det bästa kassasystemet för din verksamhet?

Qopla - det smarta kassasystemet för fast food- och restaurangbranschen

Det finns många kassasystem på marknaden, men inte alla är anpassade för fast food- och restaurangbranschen. Vissa är för komplicerade, andra är för begränsade, och några är för dyra. Därför vill vi presentera Qopla, det smarta kassasystemet som är skräddarsytt för fast food- och restaurangverksamheter.

Qopla är ett molnbaserat kassasystem som är lätt att använda och kompatibelt med alla plattformer. Med Qopla kan du ta emot beställningar online, via expresskassa, via bordsbeställningar eller via delivery integration. Du kan också schemalägga och tidrapportera din personal, samt få nyttiga insikter och rapporter om din försäljning. Dessutom ingår tjänsten onlinebeställningar i kassasystemet, vilket innebär att du kan öka antalet beställningar och spara tid och resurser.

Qopla har sömlösa integrationer med andra system som kan hjälpa dig att växa din verksamhet

Qopla har också sömlösa integrationer med andra system som kan hjälpa dig att växa din verksamhet. Till exempel kan du integrera Qopla med leveranstjänster som Foodora, Uber Eats och Wolt, så att du kan nå ut till fler kunder och få en gemensam platta för alla tjänster. Du kan också hantera din meny och dina priser direkt i Qopla, och ändringarna syns automatiskt på alla leveranstjänster. Du behöver inte längre kontakta varje leveranstjänst separat, utan du kan använda Qopla som din enda Wolt kontakt, Foodora kontakt och Uber Eats kontakt. Du kan också integrera Qopla med personalhanteringssystem som Caspeco och Personalkollen, så att du kan förenkla din lönehantering och få full koll på din personal. Du kan också integrera Qopla med bokföringssystem som Fortnox, så att du kan sköta din bokföring och fakturering på ett smidigt sätt.

Med Qopla får du en helhetslösning som gör att du kan servera dina gäster säkrare, snabbare och mer kostnadseffektivt

Med Qopla får du alltså en helhetslösning som gör att du kan servera dina gäster säkrare, snabbare och mer kostnadseffektivt. Qopla är dessutom utvecklat av restaurangägare för restaurangägare, vilket innebär att de förstår dina behov och utmaningar. Qopla har redan över 1300 nöjda restaurangpartners, både stora och små, som har ökat sin framgång och lönsamhet genom att välja rätt system och integrationer.

Bli en partner idag!

Vill du vara en del av den digitala resan? Vi utvecklar våra verktyg kontinuerligt för att din restaurang ska få den bästa möjligheten att växa.

Bli en partner!

Fill in the form and we will get back to you!

What number can we reach you at?
What is the name of your restaurant?