fbpx

Qopla

QOPLA EXPRESS

Fokusera på maten. Låt
kunderna sköta beställningarna.

Öka försäljningen

QoplaSlide2

Fler beställningar

Servera fler kunder och öka värdet på varje beställning.

Ökad merförsäljning

Låt vårt system föreslå goda tillbehör och kompletteringar till menyer.

Rätt varje gång

Rätt i beställningen varje gång utan förvecklingar och tjafs med kunderna.

Minska svinnet

Qopla Express listar tydligt allt kunden valt så att det inte blir några överraskningar från köket. Du kommer aldrig behöva höra ?Det där beställde inte jag? från kunderna igen.

Slut med långa köer

Kundens beställning bli en utdragen historia i många restauranger. Qopla Express löser de besvärliga delarna när gästen själv matar in sina val. Det betyder att de kan sitta ner, koppla av och känna sig nöjda utan att stå och vänta i en kö.

Några Frågor På Det?

Qopla tillhandahåller ett helt molnbaserat kassasystem som är lätt att använda och kompatibelt över olika plattformar. De erbjuder också tjänster för onlinebeställningar, leveransintegration med stora tjänster som Foodora, Uber Eats och Wolt, samt digitala bordsbeställningar som låter kunderna beställa och betala direkt från sina bord.

Qoplas kassasystem erbjuder flera fördelar:

  • Automatisering av merförsäljning och minskning av manuella fel.
  • Möjlighet att hantera försäljning, rapportering och analys effektivt.
  • Förbättrad kundupplevelse genom snabbare och smidigare service.
  • Miljövänligare alternativ genom att minska användningen av papper och främja digitala lösningar.

Qoplas plattform sammanför flera leveranstjänster på en enda plattform, vilket gör det enkelt för restauranger att hantera och överskåda beställningar och försäljning från olika källor. Detta system minimerar fel i beställningar och effektiviserar processen för att ta emot och hantera leveranser.

Genom att använda Qoplas digitala kassasystem kan restauranger minska sitt pappersavfall avsevärt. Systemet tillåter elektroniska kvitton, fakturor och försäljningsstatistik, vilket minskar behovet av fysiskt papper. Detta bidrar inte bara till lägre kostnader utan även till en minskad miljöpåverkan.